ZİRAAT BANKASI PERSONEL ALIM SINAVI
Ziraat Bankası’nın 2011 yılında Türkiye genelinde yapacağı eleman alımları ile ilgili başvuru ve sınav duyurusu yapıldı. Farklı pozisyonlara toplam 1500 personel alınacak. Alımların çoğu servis görevlisi pozisyonuna gerçekleştirilecek.
28 Mayıs’ta başlayan başvurular, 13 Haziran’da sona eriyor. Başvuruların ardından uygun görülen adaylar sınava girecekler. Sınavların konuları da ilanda belirtilmiş. Ziraat Bankası Sınavı / Ziraat Hayat ve Emeklilik AŞ’ye alınacak servis görevlilerin sınavında sayısal/sözel yetenek bilgisi dışında, güncel ekonomi ve finans alanlarında sorular olacak. Ziraat Sigorta AŞ’ye alınacak aynı pozisyon sınavı için ise bu iki konuya ek olarak Tarımsal Ekonomi alanında sorular bulunacak.
İç Kontrolör yardımcısı sınavındaki konular ise iktisat, işletme, hukuk ve muhasebe alanlarında olacak. Mali tahlil uzmanı yardımcısı sınavlarının konuları da aynı.
Ziraat Bankası Sınavı Örnek Soruları için Tıklayınız…